2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden henüz şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen dışarıya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında akıllıca bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının muvafık standartlara ve yönetmeliklere usturuplu olup olmadığını tayin etmek ciğerin etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mamultır ve ekseriyetle çağdaş binalarda kullanılır.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen dokumalabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler henüz az maliyeti ve ülke kaybının daha azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Kattaki konutların her birinin bağırsakinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

 Buna tahsisat, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakarak

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğu kez 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Sabık dokumalarda ve yangın merdiveni meydanı daraç olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Yangın Yangın Kapısı Fiyatları merdiveni, her çmüsavi yapı içinde kâin insanoğluın ve sair faalların yangın veya herhangi bir ivedili hâl sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme mevla, strüktürlması ıztırari, bünyeların vazgeçilemez unsurları beyninde mahal almaktadır.

Ancak, yangın kapısı vandözları arasında bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, uygun fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Adida en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page